12 Eylül 2009 Cumartesi

G.Saray-Beşiktaş Maç Kadroları

Maça çok kısa bir süre kaldı ve ilk 11'ler belli oldu.Galatasaray zaten beklenen kadroyla çıkarken Beşiktaş çok ciddi değişiklikler yaptı.
Mustafa Denizli yine bir derbi maçtan önce çok sürpriz bir kadro sahaya sürdü ve Fink yedek kulübesinde olacak,yani Ernst tek başına kalacak gözüküyor ki bu bence çok büyük bir yanlış.
Bu 11'i görünce aklıma 3 ayrı diziliş geliyor,ilki geçen sezonun başında olduğu gibi 3'lü savunma oynayıp Ekrem ve İsmail'i wing back gibi kullanmak,ikincisi geri dörtlünün önünde yalnızca Ernst oynayıp en öndeki Nihat'ın arkasında Ekrem-Yusuf-Tabata-S.Özkan dörtlüsünü kullanmak ya da 4-3-3'e devam etmesi halinde ortasahayı Ekrem-Ernst-Tabata'dan oluşturup Yusuf-Nihat-S.Özkan üçlüsünü de ileride kullanmak.
Bence Denizli'nin çıkardığı bu kadro kesinlikle yanlış,maç öncesi sürekli olarak savunma yönümüzün çok kuvvetli olduğunu söylüyorduk ama Fink'in kesilmesiyle birlikte ortasahanın ortasında tek savaşçı olarak Ernst'in kalması direncimizin düşmesine sebep olacaktır.
Yedek kulübesindeki Nobre,Bobo,Holosko gibi isimler yapılacak değişikliklerin ardından etkili olmamızı sağlayabilir ama ben geri düşmemiz halinde maçı çevirmemizin zor olduğunu düşünüyorum.
Maç öncesi son yıllarda olmadığı kadar umutluydum Ali Sami Yen deplasmanından ama bu kadro ciddi şekilde umudumu azalttı,artık tek beklentim Mustafa Denizli'nin haklı çıkması...

Hiç yorum yok: