20 Eylül 2009 Pazar

Beşiktaş 0-1 Kayserispor:Arkası Gelmez Dertlerimin...

Ligde 6.hafta geride kaldı ve Beşiktaş'ın maç başına gol ortalaması 0.5'e puan ortalaması da 1'e düştü.Kaybedilen son iki maçta fena oynamamış olan Beşiktaş bu akşam Kayserispor önünde hayal kırıklığı yarattı ve artık lige havlu attı.Bu yenilginin ardından birşeylerin düzelmesi ve işlerin tekrar lig için yoluna girmesi çok çok zor gözüküyor.
Maç öncesi tribünlerdeki hava insanın içini karartıyordu ve Beşiktaş öne geçemezse her geçen dakika yaz aylarında Kayserispor ile yaşanan problemi ve Kayserispor'un aşırı anti futbolunu da düşününce işlerin daha da olumsuz bir hale geleceği belliydi ve öyle de oldu.
Takımın iç açıcı olmayan kısır oyunu,Kayseri'nin zaman geçirmesine prim tanıyan Bünyamin Gezer'i de düşününce maçın gideceği anlaşıldı.
Aslında bu maç için bence söylenecek çok fazla bir şey yok.Daha çok Beşiktaş'ın nasıl düzeleceğini tartışmak lazım bence.Mustafa Denizli'nin gitmesinin en azından daha Şampiyonlar Ligi maçları devam ederken hiç bir yararının olmayacağını düşünüyorum ancak Denizli'nin de bazı yanlışlarını düzeltmesi gerekiyor.Sürekli değişen oyuncu tercihleri ve oyuncuların hangi mevkide oynayacaklarını bilememeleri de sorunların artmasına sebep oluyor.
Takımın kadrosunun kötü olduğunu düşünmüyorum ama birbirleriyle uyum sağlaması zor olabilecek oyuncuların aynı anda oynaması da hücumda büyük problemlere sebep oluyor.
Gelecek hafta Ankaraspor'la oynanması gereken maçın oynanmayacağını düşününce Beşiktaş'ın önündeki ilk maç 10 gün sonraki CSKA deplasmanı olacak ve o maç belki de sezonun en önemli maçı olacak.Artık tek hedef bence Şampiyonlar Ligi'nde grup sonuncusu olmamak ve bunun içinde Rusya'dan puanla dönmek gerekiyor.
Ayrıca her ne kadar fazlasıyla haketmiş olsalar da Hurma'ya ve hakeme yönelen tepkilerin yerine Demirören'e tepki ve istifa söylemleri daha erken yapılmaya başlansaydı keşke diye düşünüyorum.

Hiç yorum yok: