2 Eylül 2009 Çarşamba

Adana Demirspor-Livorno-Beşiktaş

4 Eylül'de Adana'da çok farklı bir önemi olan bir dostluk maçı oynanacak.Kardeş takım olarak bilinen Adana Demirspor ile Livorno karşı karşıya gelecek.
Endüstriyel futbola karşı olmasıyla bilinen,solcu taraftar gruplarına sahip bu iki kardeş takımın maçı bir çok kişinin de gözlerini Adana'ya çevirmesini sağlayacak.O gün futbol takımı olarak orada olmayacak olsa da taraftar bazında Beşiktaş'ın da temsil edileceğini bilmek bizim için ayrıca güzel ve anlamlı.


Livorno taratarı için çok ayrı bir yeri olan Cristiano Lucarelli'nin de Parma'dan kiralanıp tekrar Livorno'ya dönmesi de ayrıca çok değerli bir olay.
Dileğimiz bu tip maçların daha sık oynanması,tabi Adana Demirspor'u da kıskanmıyor değilim,gözler Şampiyonlar Ligi'nde Manchester Utd. kadar hatta belki de daha fazla Livorno'yu ve taraftarını İnönü'de görmek isterdi.

4 yorum:

umty dedi ki...

siyaha beyaza gönül veren kardeşlerimiz o gün bize şehirlerinin dost elini uzatan şimşeklerin yanında olacaktır ve hep birlikte gür bir sesle çav bellayı söyleceklerdir teşekkürler çukurovanın asi çocukları teşekkürler livorno teşekkürler Beşiktaşım

Adsız dedi ki...

sağ tarafta madem metin oktay'ı bulunduruyorsun.Lefter'i bulundur.Sonra tabi derler Beşiktaş ile Gs kardeştir diye...

Gökhan dedi ki...

@ adsız

blog da sadece ben yazmıyorum,gs li arkadaş da var,o yüzden öyle yani.

Adsız dedi ki...

Bir gün Liverno'nun Beşiktaş ile de maç yapmasını diliyorum
Alayına insan