26 Ağustos 2009 Çarşamba

Tüccar Deisler!

Almanya futbolunun bir dönem en yetenekli futbolcularından biri olan, ancak daha sonra geçirdiği sakatlıklar ve psikolojik sorunlar sebebiyle 27 yaşında futbolu bırakan Sebastian Deisler Freiburg'da Himalaya ve Nepal yöresel ürünleri satan bir mağaza açmış.Futbolda bulamadığı huzuru esnaf olarak arıyor heralde.

9 yorum:

Gökhan dedi ki...

cm de de çok iyiydi bu adam :)

yalçın dedi ki...

öyleydi de yalan oldu işte.o degilde nette fotoğrafını ararken dikkatimi çekti ribery'e benziyor sanki biraz :d

dologala dedi ki...

korner 20 serbest vurus 19 peehhhh

istanbulite dedi ki...

futbolun sadece kondisyondan ibaret olmadıgının,psikolojik olayların da futbolcuyu ne kadar etkilediginin bir baska kanıtı deisler..izledigim maçları dogrultusunda ergün penbe gibi efendi bi tip olarak hatırlayacagım sürekli kendisini..

Gökhan dedi ki...

ben de cm 03-04 teki efsane chelsea kadromdan hatırlayacağım.
orçun yalçın da hatırlar sanırım 0-11 biten gs-chelsea maçını,deisler in 5 asist yaptığı maç :)

yalçın dedi ki...

hatırladım da terim daha önce 5 yemişti bide 11 yemiş oldu :D o değilde gökhan yarınki kurada ilk iki torba Milan Madrid diorum bak son torba da Liege. fikstürü de vereyim liege milan(D) madrid madrid(D)liege(D) milan :D

Gökhan dedi ki...

barca(d)
zürih
g.rangers
g.rangers(d)
barca
zürih(d)

ilk maçı kaybederiz,sonra içerde 6 puan,dışarıda rangers a kaybetsek bile 4 maçta 12 puan almış olacak rahat bir barca'dan en az 1 puan,sonunculuğu kesinleşen zürih ten de dışarıda 3 puan alırız.
10 puan da yeter heralde.

yalçın dedi ki...

sen barca dan 1 puan alırken içerde ya rangers son macta barcayı yenerse.gecen sezon sanırım shaktar yendı barcayı nou camp ta yane gökhan öle küçümseme william wallace ın soyundan gelenleri:D

Gökhan dedi ki...

barca 5.maçta bize puan kaybettikten sonra,bari 6.maçta asılalım diyecektir.
ayrıca zürih deplasmanını da 6.maça koydum ki adamların sonunculuğu kesinleşsin de garanti 3 alalım.tabi bu arada zürih boş durmayacak ve içerde rangers'tan en az 1 puan alacak.