28 Ağustos 2009 Cuma

İstila Etme,İstifa Et

Beşiktaş'ın Tabata için G.Antepspor'a 8 milyon € bonservis bedeli ödeyeceği konuşuluyor.Brezilya milli takımında oynayan Elano'nun 7 milyon €'ya ülkemize geldiği bir dönemde Beşiktaş'ın Tabata'ya 8 milyon € verecek olmasını sadece Demirören'in bir insanın hayatında görebileceği en kötü başkan olmasıyla açıklanabileceğini düşünmüyorum.
Gerçekten bu bedel karşılığında Tabata Beşiktaş'a gelirse bunun altında art niyet aramaktan başka bir çare kalmaz.Sadece kulübün kendisine olan borcunu daha da arttırıp başkanlık koltuğuna iyice çöreklenmek için Beşiktaş'ın parasını çar çur etmeyi düşünen bir adama(!) diyecek laf söz kalmıyor.
Senin bu kulübe yönetici olduğun güne de başkan adayı olduğun güne de başkan olduğun güne de seni seçen kongre üyelerine de tribünde senin aleyhinde tezahürat yapılmasını engelleyenlere de lanet olsun.
Beşiktaş'ın senden kurtulacağı gün kurtuluş günü olacak.

Tabi bu düşüncelerim,transfer gerçekleşmezse de geçerlidir.

4 yorum:

Hakan dedi ki...

Aslında kabahatin tümünü Demirörene yüklememek lazım Anadolu takımlarının futbolcularına muhtaç kalan klüpler suçlu..Mehmet Topuz transferinde Fenerbahçenin kasasından çıkan para belli hal böyle olunca İbrahim Kızıl o bu kadar ediyosa benim oyuncumda bu kadar eder diyip çıkar işin içinden.Bundan zararlı çıkıcak olan isa zamanında transfer ile ilgili bi komite oluşturmayan Bjk klübü ve haliyle taraftarları olacaktır..

Gökhan dedi ki...

almasın kardeşim o zaman.ibrahim kızıl silah mı dayıyor kafasına.

siyah beyaz kardesliği dedi ki...

Antep'e Demirören'in heykelinin dilkilmesini konuyorlar.Şaka bir yana Gaziantepspor olsa da şampiyonlar ligine kalsaydı bu kadar para kazanamazdı.Bir de anlamadığım muhalefet diyebileceğimiz hiçkimse yok mu?Ya da başkandan bu paraların hesabını soracak mercii yok mu?Herşey başkanın elinde mi? 1 transfer sezonu daha başkan olarak kalırsa cidden kulüp iflas edecek.BİRİ DEMİRÖREN'İ DURDURSUN!!!!

Gökhan dedi ki...

adam herkesi sindirdi.mali genel kurullarda da ibra etmezsek rezillik olur diye düşünüyor heralde kongre üyeleri o yüzden oradan da bir şey çıkmıyor.
kim bilir kaç senelik gelirlerimiz kırdırılarak bu paraları sokağa atıyor böyle.