22 Temmuz 2009 Çarşamba

Batuhan Karadeniz 1 Yıllığına Gaziantepspor'a Kiralandı

Batuhan önümüzdeki sezon kiralık olarak Gaziantepspor'da forma giyecek.Aslında Bobo'nun da bir türlü satılamaması ile birlikte bu beklenen bir gelişmeydi.Mustafa Denizli'nin genç oyunculara pek sıcak bakmayışı ve geçen sezon Batuhan Eskişehir'e giderken aralarında geçtiği söylenen konuşma yüzünden Denizli belli ki Batuhan'a karşı biraz soğuk.
Henüz 18 yaşında olan Batuhan geçen sezon Eskişehir'de 13-14 maçta attığı 8 golle potansiyelini göstermişti.Ben de bu yıl Bobo'nun iyi bir paraya satılmasını ve Batuhan'ın Nobre ile beraber 4-3-3'de ileri üçlünün ortası için rotasyona girmesini bekliyordum.Ancak Bobo için iyi bir teklif gelmeyince bu sezon da takımda kalma ihtimali arttı.Bu durumda da Batuhan'ın kiralanması mantıklı oldu çünkü Bobo ve Nobre varken oynaması neredeyse imkansız gibiydi.
Beşiktaş'ta oynadığı az sayıda maçta beğenmesem de Eskişehirspor'da yarım sezonda yaptıklarıyla bir yıldız adayı olduğunu gösteren Batuhan'dan umarım önümüzdeki sezonlarda yararlanmanın yolunu buluruz.
Batuhan eğer Eskişehir'deki gelişimini Gaziantep'te de sürdürürse sezonu rahatlıkla 15 ve üzeri bir gol sayısıyla tamamlayıp lige damgasını vuran forvetlerden biri olabilir.Bu durumda da artık kimse onu görmezden gelemez.

2 yorum:

Volvox dedi ki...

Kendisinden çok umutlular ama kendisi de kendine biraz bakmalı saçma sapan hareketlerden cezalar yiyor.

Gökhan dedi ki...

dediğin doğru tabi önce kendisinin başarılı olmayı istemesi lazım.
kendine güveni olması iyi birşey tabi ama batuhan daki biraz fazla oluyor,yine de ben gelecek sezon Beşiktaş'a dönerek,yararlı olacağını düşünüyorum.